Fotogalerij Deo Dandies

dinsdag 28 augustus 2007

AAAAAAAAJ, mijn ribbekes

"AAAAAAAAJ, mijn ribbekes," zei Glenn. Hij en Wouter zitten nu al negen dagen vast in de kelder van de Gekroonde Hoofden. Ze gingen op voorverkenning voor de klasreünie, bevonden de ribbekes overheerlijk en gingen er zich compleet aan te buiten....het record van Zweedse veelvraten Stönbrögge & Von Beueuestraöten aan ribbekes gegeten!

Dit ging niet ongestrafd. Met een beetje ongeluk worden onze ribben zaterdag 29 september aan jullie geserveerd. Maar zo een vaart zal het niet lopen, want Dandy Glenn heeft zijn pepper deo achter de hand.

Wat wel vaststaat is het volgende, jongens en, euh, jongens:
zaterdag 29 september zijn wij verwacht in de Gekroonde Hoofden, Gent, voor een ribbekesmenu (suggestie: menu B).

Ons programma vat aan om 19h00, afspraak IN het waterhuis aan de bierkant (Groentenmarkt 9, vlakbij het bier) voor een laatste shot deo en een eerste shot water. Daarna trekken we naar het sjieke heel deftige restaurant, waar we dankzij deo ons imago nog meer allure* bezorgen. Welriekend zetten wij ook na de restauratie misschien nog een stapje.

Al qlear?

*geen water op de fietsen, en geen ijs tussen de heuvels (van Erica)

Geen opmerkingen:

Gebruikaanwijzing

Wie wil posten bij de deo dandies blijft op deze manier praktisch:

(1) Noem een dandy steeds bij voornaam (bijvoorbeeld: Guy) en gebruik (maximaal) de eerste letter van zijn achternaam (bijvoorbeeld D) . Al qlear?

(2) Vergeet uw bijdrages niet aan te branden; edoch, niet rechtstreeks in de vlam richten bij spuiten.